Extra Trainingen

Rijschool Rai biedt voor zijn cursisten Extra Trainingsdagen aan.

  • Snelweg-training
  • Parkeer-training
  • Rijangst-training

* Snelweg-training.

Met onze snelweg-training brengen wij onze cursisten helemaal bij mocht dit in de rijlessen toch een zware dobber zijn. 2 uur lang alleen maar snelwegen berijden en niet alleen maar in de buurt (die je waarschijnlijk allemaal al kent) maar ook verder weg. Bijvoorbeeld in Utrecht, Den Haag of zelfs Amsterdam.

Ook voor diegene die al in het bezit is van zijn rijbewijs maar toch in de loop der jaren banger is geworden om op de autosnelweg te komen, kunnen wij deze training aanbieden. De training duurt minimaal 2 uur en kan, in overleg, worden uitgebreid.

* Parkeer-training.

Onze parkeertraining is er voor cursisten die moeite hebben met zijn/haar bijzondere verrichtingen. Dit kan zijn achteruit rijden, omkeeropdracht, parkeeropdracht en stopopdracht.

In deze training bespreken en demonstreren wij iedere bijzondere verrichting die jij wilt oefenen. Met als doel, je niet meer onzeker voelen en daadkrachtig deze proef tot uitvoering te brengen. Deze  training duurt minimaal 1,5 uur en kan worden uitgebreid.

* Rijangst-training.

Onze rijangst-training is er voor iedereen die een vorm van rijangst heeft. Wij zijn bij Rijschool Rai gespecialiseerd in het aanpakken van dit probleem.

Het erkennen van het probleem en het oplossen hiervan is voor ons iedere keer weer een uitdaging. Ons doel is om onze cursist weer een fijn gevoel in zijn/haar auto terug te geven. Zodat het kiezen voor de auto makkelijker dan de keuze voor fiets of openbaar vervoer.

Vraag ons naar deze specifieke training.

Facebookmail